28 Eylül 2012 Cuma

LR'niz Hayırlı Olsun Kasnakoğlu Ailesi

Ailemizin en yakın dostları, değerli biraderim Coşku'nun anne-babası Zehra-Haluk Kasnakoğlu çiftini içlerine sinen ve gerçekten fiyat/performans rasyosu optimum seviyede bulunan yeni arazi araçları olan Land Rover Freelander 2.0Td4 HSE'ye kavuşturduk. Mutluyuz, gururluyuz ;)

Kendilerine bir kez de buradan hayırlı olsun diyor, keyifli sürüşler diliyoruz.



Araç hakkında birkaç ufak bilgi vermek gerekirse:
Motoru 2.0 litre 4 silindirli turboşarjlı dizel (Dyno'da 124 HP / 270NM)
Donanım paketi en üst versiyon olan HSE



Koltuk ısıtma, Harman/Kardon müzik sistemi, Sunroof, Cruise Control, Deri Döşemeler...premium bir otomobilden beklenebilecek tüm aksesuarlara sahip olduğunu söyleyebiliriz aracın.


Aracı özel kılan ise 2006 model olmasına rağmen kaportasında 1cm dahi boya ve değişen parçası olmaması ve orijinal 75.000 km'lik tamamı kayıtlı kullanım geçmişi.





Aracın moturunun aşırı beslemeli ve dizel olması, chip (yazılım) modifikasyonuna son derece uygun olduğuna işaret etmekte. Rakam olarak bunu ifade etmek gerekirse, superchips yahut muadili bir yazılım modifikasyonuyla aracın gücü 160HP'ye Torku ise 360 NM'ye rahatlıkla çekilebiliyor.



Resimlerde Kasnakoğlu Ailesinin yeni LR'sinin yanında arz-ı endam etmekte olan dev cüsseli Range Rover Vogue'un şahsıma ait olup, çok kısa bir zaman zarfında tarafımca facelift'e sokulacağı haberini de buradan vermiş olayım bu vesileyle ;)

Bir de Benden Dinleyin: Lamborghini LM002

  #otomobilgurmesi ‘nde bugünkü lezzet konuğumuz 1986-1993 yılları arasında yalnızca 328 adet üretilen, 345 mm ile tüm zamanların en geniş t...