23 Ekim 2013 Çarşamba

Yeni Mercedes C Serisi Hakkında Kamuoyuna Sızdırılan İlk Fotolar






Mercedes'in 2014 yılında piyasaya sunacağı yeni C Serisi'nin ilk resimleri kamuoyunun bilgisine sunuldu...İlk görüşüm: 

A-B-CLA serilerindeki dashboarddan ayrı konumlandırılmış multimedya ekranı konsepti Yeni C serisinde de kendine yer bulmuş. 


Mercedes'in en üst serisi olan SLS ile başlayan yuvarlak retro havalandırma ızgaraları da Yeni C'deki bir diğer ödünç alınan materyal. 



Son dönemde piyasaya sunulan AMG modelleri dışındaki tüm serilerde standart haline gelen direksiyon kolonuna konumlandırılmış otomatik vites kolunun da Yeni C Serisinde yer aldığı gözümüzden kaçmayan bir diğer detay. 



Gelin gelelim bu yeni tasarımda esas vurucu unsurlar orta konsolda konumlandırılmış analog saat ve yoğun kullanılan krom ve ahşap kaplamalarla yükselen malzeme kalitesi ve dokunmatik panele sahip olan yeni Command yardımcı sisteminin çok şık kumandası. 



Mercedes modellerinde görmeye çok da aşina olmadığımız Head Up Display (HUD) da Yeni C Serisini sınıfdaki diğer premium rakiplerinin önüne geçirmek için üst segment modellerden alınmış bir diğer teknolojik donanım.


Netice itibariyle, güncel Mercedes ürün gamında yer alan tüm başarılı ve popüler unsurların harmanlandığı fevkalade iddialı bir araç olmuş Yeni Mercedes C Serisi...Bakalım önümüzdeki günlerde daha ne tür bilgiler MB tarafından kasıtlı olarak sızdırılacak. 


Bir de Benden Dinleyin: Lamborghini LM002

  #otomobilgurmesi ‘nde bugünkü lezzet konuğumuz 1986-1993 yılları arasında yalnızca 328 adet üretilen, 345 mm ile tüm zamanların en geniş t...