8 Kasım 2013 Cuma

Haydi Gurmeler Brunch'a ;)



Haydi Gurmeler Brunch'a ;)










Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve hasretle anacağımız bu çok özel günde önce Çayyolu-Dodurga mevkiinde bulunan Balıklı Bahçe'de lezzetli bir Brunch eşliğinde tanışmaya, başta otomobiller olmak üzere hayata dair canımızın çektiği her konuda muhabbet etmeye;


ardından da otomobillerimizle bir konvoy oluşturarak Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir'de ziyaret etmeye ne dersiniz? 


10 Kasım 2013 Tarihinde Herhangi Bir Manisi Bulunmayan Tüm Değerli Üyelerimizin Bu Çok Özel Organizasyonumuza İştiraki Hevesle Beklenmektedir :) 


Not: 

1. Katılacakların kişi sayısı belirtir bir mesaj yazmaları, yahut 05322971814 numaralı telefondan benimle irtibata geçmeleri önemle rica olunur.

2. Menüye http://baliklibahce.com/lunch/category/serpme-kahvalti/ adresinden ulaşılabilir.

3. Toplam kişi sayımıza göre bir miktar indirim alınabilme ihtimali bulunmakla birlikte ilk etapta kişi başı brunch ücretini 20TL olarak düşünebilirsiniz.

Bir de Benden Dinleyin: Lamborghini LM002

  #otomobilgurmesi ‘nde bugünkü lezzet konuğumuz 1986-1993 yılları arasında yalnızca 328 adet üretilen, 345 mm ile tüm zamanların en geniş t...