20 Haziran 2018 Çarşamba

Yeni Audi A1 Tanıtıldı

Ingolstadt’lı premium otomobil üreticisi Audi, küçük segmentte yer alan modeli A1’i tepeden tırnağa yenileyerek bugün basın lansmanını yaptı.



Boyu 8 cm, dingil aralığı ise 9 cm uzayan, haliyle iç hacmi ve bagaj hacmi hissedilir oranda genişleyen, tasarımı daha köşeli ve agresif hale getirilen, iç donanımı gösterge tablosu görevi yapan 10.25 inçlik diğeri ise multimedya & navigasyon için kullanılan 10.1 inçlik bir çift ekran ile adeta teknoloji üssüne çevrilen Yeni A1, yalnızca turbo beslemeli benzinli motorlarla üretiliyor.



1 litrelik TFSI makine 95 ve 115 HP’lik versiyonlara sahipken ürün gamının en üstünde ise (şimdilik) 200 HP güç üreten 1.5 litre’lik TFSI ünite bulunuyor.



Aktif park asistanı, çarpışma önleme be şerit takip asistanı başta olmak üzere pek çok güvenlik donanımı standart ve opsiyonel olarak sunan Yeni A1, sınıfının en lüks, sportif, teknolojik ve güvenli otomobili olmak iddiasını taşıyor. 



Base, Advanced ve S-Line isimli 3 tasarım çizgisinde üretilen Yeni Audi A1’in Türkiye lansmanına çağırmanızı & test etmeyi merakla bekliyoruz @auditurkiye

Bir de Benden Dinleyin: Lamborghini LM002

  #otomobilgurmesi ‘nde bugünkü lezzet konuğumuz 1986-1993 yılları arasında yalnızca 328 adet üretilen, 345 mm ile tüm zamanların en geniş t...