28 Nisan 2019 Pazar

Lexus LS500h Tanıtımı

Tünaydınlar değerli gurmeler 🌞 Hepinize Harika bir Haftasonu dileriz. Bugün #otomobilgurmesi ‘nde Lexus Günü. 



➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 
Sevgili eşimle birlikte bugün @lexusturkiye‘nin Ankara’nın yeni & prestijli mekanlarından @mahallankara ‘da yeni açtığı konsept showroomuna hoş bir ziyaret yaptık. Ankara’da bulunan en şık & kibar otomobil showroomunda bizi #roiboosçayları, #lexus çikolataları ve hediyeleriyle fevkalade ağırlayan Büşra Hanım ve ekibine teşekkürü borç biliyoruz. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 
Gelelim ilk paylaşımımıza: Japon asıllı Premium üreticisinin Amiral Gemisi LS500h. Mercedes-Benz S Serisi, BMW 7 Serisi ve Audi A8’in rakibi olarak F Segmentinde yer alan LS, samuray başlığına benzeyen devasa ızgarası, notchback tarzı arka tasarımı ve titiz Japon işçiliği ile farkını ortaya koyan iddialı bir otomobil. 
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 
Ön ve arka tarafta seyahat eden yolcuları için ısıtmalı-soğutmalı-masajlı koltuk, multimedya ekranları, Mark Levinson üretimi HiFi müzik sistemi, birinci sınıf nappa deri, alcantara, ahşap ve krom kaplı Takumi Ustaları tarafından bizzat elde montajı yapılan materyaller gibi sınıfının olmazsa olmaz tüm donanımlarını ihtiva eden LS, sportif sürüş dinamikleri ve hibrit teknolojili motoru ile öne çıkmayı hedefliyor. 
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 
Motor Hacmi: 3.5 litre 
Silindir: V6 
Besleme: Hibrit 
Aktarma: Arkadan İtiş (RWD) 
Güç: 359 HP 
Tork: 500 NM 
0-100kms: 5.4 sn 
Azami Hız: 220 kms 
Ağırlık: 2200 kg 
Uzunluk: 5.23
Genişlik: 1.90 metre 
Yükseklik: 1.46 metre 
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 
Ülkemizdeki vergi sistemi sebebiyle 2.300.000 TL fiyat etiketine sahip olan Lexus LS500h, F Segmentinde geleneksel modellerden sıkılan, kitleden kendini ayrıştırmak isteyen, tarz sahibi, üst gelir grubuna tabi müşterilerini bekliyor. 
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Bir de Benden Dinleyin: Lamborghini LM002

  #otomobilgurmesi ‘nde bugünkü lezzet konuğumuz 1986-1993 yılları arasında yalnızca 328 adet üretilen, 345 mm ile tüm zamanların en geniş t...