2 Mart 2019 Cumartesi

Tesla Model 3 Katili Polestar 2 Tanıtıldı




Uluslararası Otomobil Fuarlarının en prestijlisi Cenevre’nin ( #gims ) başlamasına 1 hafta kala, fuarda lansman yapacak birbirinden iddialı otomobillerin basın bültenleri yağmur gibi yağıyor tabiri caizse. Bu haberlerin pek çoğu elektrikli otomobillerle ilgili olduğundan biz de haliyle bir kaç gündür ekseriyetle elektrikli otomobil tanıtımları yapıyoruz.

Sıradaki elektrikli otomobilimiz, Volvo’nun modern çehreli alt markası Polestar’ın, elektrikli otomobil sektörünün ağası Tesla’nın D Segmentine yönelik olarak geliştirdiği Model 3’e rakip olarak geliştirdiği yepisyeni modeli “2”

Fotolardan gördüğünüz üzere, Polestar 2, crossoverları andıracak düzeyde yerden oldukça yüksek olarak tasarlanan, bununki birlikte geleneksel (3 hacimli) Sedan formunda olan bir füturistik otomobil.

Teknik veriler de gayet içaçıcı



Motor: 300KW Elektrik Motoru 
Aktarma: 4x4 
Güç: 408 HP 
Tork: 660 NM 
0-100kms: 5 sn’den az 
Menzil: 500 km

Tesla Model 3 ile kapışmalarını merakla bekliyoruz Polestar 2’nin. Rekabet her sektörde olduğu gibi otomotiv sektöründe de “can”dır.

Bir de Benden Dinleyin: Lamborghini LM002

  #otomobilgurmesi ‘nde bugünkü lezzet konuğumuz 1986-1993 yılları arasında yalnızca 328 adet üretilen, 345 mm ile tüm zamanların en geniş t...